Absentieproces verbeteren op scholen

Wij maken een vervanging voor Academy Attendance om de aanwezigheidscontrole te verbeteren door het efficiënter te maken zodat de leraar meer tijd over houdt om leerlingen te helpen of zijn stof uitgebreider uit te leggen

Wij willen een systeem bouwen dat ervoor zorgt dat jij je rooster kan zien via een app/website en wanneer je dan present gemeld moet worden voor een les kan je gewoon jezelf in checken met een pasje (net als hoe de ov-chipkaart werk in het openbaar vervoer). Dit zal ervoor zorgen dat er minder gedoe is met de presentiecodes die nu via academy attendance gebruikt worden. Want die codes worden vaak vergeten en dat heeft een negatief effect op de presentie van de leerling. Ook zal ons efficiënte systeem ervoor zorgen dat leraren meer tijd hebben doordat ze gelijk met hun les kunnen beginnen in plaats van codes uit delen en wachten tot iedereen hem heeft ingevuld.