Slaaptekort bij jonge ouders tegengaan.

Jonge ouders met pasgeboren baby’s hebben last van slaaptekort. Wij hebben daarom een babymobiel gemaakt die reageert op het gehuil van een baby. 

Wij hebben een oplossing bedacht voor het slaaptekort van ouders. Het huilen is een communicatiemiddel om ons te vertellen of ze verdrietig voelen, hongerig zijn of een volle luier hebben. Het gehuil zorgt ervoor dat ouders de hele tijd moeten opstaan en een slaaptekort krijgen. Ouders worden sneller prikkelbaar, minder gelukkig en minder alert in hun dagelijks leven om maar een paar nadelige effecten te benoemen. Ook is het moeilijk voor ouders om ervoor te zorgen dat hun baby een gezonde lichaamstemperatuur behoudt. Onze oplossing helpt ouders met de verzorging van hun baby. Als de baby huilt, zal onze oplossing er automatisch op reageren door te draaien en muziek af te spelen. De baby wordt gekalmeerd en ouders kunnen langer doorslapen. Via bluetooth kunnen ouders verbinding maken met onze app. Onze oplossing registreert de kamertemperatuur en hoe vaak een baby huilt in onze app. Ouders kunnen in de app ook kiezen welke liedjes de babymobiel afspeelt het volume daarvan. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van onze oplossing kunnen ouders sneller zien of de kamer te warm te koud is. De baby moet veel energie gebruiken om op een gezonde lichaamstemperatuur te blijven en gaat hierdoor huilen. Ons product let op de groei en ontwikkeling en voorkomt dat een baby huilt. Ouders zullen een goede nachtrust krijgen en worden alerter. De kans dat ze dus fouten maken wordt kleiner, ze worden minder prikkelbaar en staan positiever in het leven.