Educatie in derde wereldlanden

Een gameboy achtig design waarmee kinderen in derde wereld landen die ver naar school kunnen reizen nog een vorm van onderwijs kunnen krijgen en dan hoeven ze niet zo veel te reizen

De Leerbit is  gemaakt  voor kinderen in derde wereld landen die te ver naar school moeten reizen. Zij krijgen dan de mogelijkheid  om niet elke dag naar school te gaan als het voor hen te ver is. Terwijl ze de opdrachten die op school worden gegeven thuis kunnen oefenen. Dit zorgt ervoor dat de kinderen de benodigde educatie krijgen om later nog door te kunnen studeren en een betere toekomst kunnen krijgen.Het product is zoals eerder gezegd bedoelt voor kinderen in de derde wereld landen. De Leerbit heeft een gameboy achtig design waar vragen op worden geslagen die de docent heeft gemaakt en die kan je beantwoorden op je Leerbit. We maken gebruik van een arduino  atmega 2560. We hebben willen een micro controller maken zodat de Leerbit niet te groot wordt. De vragen worden gemaakt door docenten door middel van Java GUI, die vragen worden op de sd kaart gezet en via de sd kaart kan je de vragen weergeven op je leerbit.