Thuis groentes produceren met behulp van hydrophonics

Moderne hydrophonics systeem helpt om meer groentes te produceren vanuit huis

We hebben het idee om een intu├»tief hydroponics systeem te ontwerpen wat makkelijk in het gebruik is voor de gemiddelde Nederlander. Het idee is simpel, je hebt een tank met water, waar de wortels van de plant los in hangen. Via een app worden dan voedingstoffen door een pomp toegevoegd met een van tevoren ingestelde interval.  Door het systeem modulair te maken is het ook mogelijk voor mensen om verschillende planten te groeien die verschillende licht en voeding benodigdheden hebben. Niet alleen geeft dit voordelen in flexibiliteit, ook is het zo makkelijk om te experimenteren met verschillende licht en voedingsniveaus op dezelfde planten, om zo persoonlijk de meest effici├źnte manier van groeien te vinden voor jouw woonsituatie.