Toegankelijk maken van medische gegevens

Wij hebben een app om de zorg te bevorderen door middel van het meer toegankelijk maken van medische gegevens van de cliënt.

Wij hebben een idee ontwikkeld om de zorg te bevorderen, dit hoort bij het SDG ‘good health’. Wij hebben voor ons idee gekozen omdat de zorg en vooral welzijn heel mager is in persoonlijke begeleiding. Dit komt vooral door technologische achterstand binnen de zorg en privacy zorgen. Ons idee MediMove brengt privacy, gebruikersgemak en snelle toegang samen. Met ons idee heb je als medewerker altijd toegang tot gegevens zo lang jij op werk bent. Zo kan jij als medewerker snel de cliënt hun gegevens inlezen en persoonsgerichte zorg bieden. Vind de cliënt balletje overspelen heel leuk? Dan weet jij dit en kan jij hier op in spelen. Hierbij was een grote vraag: is dit privacygevoelig? Ons idee is secuur. De PDA waarop jij gegevens kan inlezen word geblokkeerd wanneer een van de volgende condities waar zijn: Jij bent een  bepaald aantal km van de vestiging of je bent uitgelogd. Door medewerkers te informeren over dit nieuwe systeem hopen wij persoonsgerichte zorg te kunnen bevorderen. Als laatst is onze prioriteit support bieden en cursussen te bieden. Wij zijn van plan op onze website video instructies te bieden en een manier om contact op te nemen. Vaak zijn mensen in de zorg niet technisch ingesteld en wij realiseren dit ons. Wij willen daarom cursussen bieden en video instructies klaarzetten. Als allerlaatst is het ook onze prioriteit om de app continu te verbeteren. De zorg is altijd veranderend, en wij hopen dat onze app mee kan groeien met de zorg en continu innovatie bied binnen de zorg. Zo zullen wij met ons idee stagnatie in de zorg verminderen. Onze app in het kort: Een app om snel, veilig en gebruikersvriendelijk toegang te hebben tot de cliënt hun gegevens.